Instellen e-mail in Outlook voor Android

U kunt Fits4All e-mail als volgt instellen in Android met de Outlook app:

1. Open de Outlook app. Heeft u de Outlook app nog niet eerder gebruikt? Ga dan direct naar stap 4.
  2. Open het menu (linksboven) en klik op het tandwiel (Instellingen):

3. Druk op "Account toevoegen":

4. Voer uw e-mail adres in en druk op "Doorgaan":

5. Krijgt u onderstaande scherm te zien? Druk dan op het vraagteken rechts bovenin.
    Krijgt u onderstaande scherm niet te zien, maar een selectiescherm? Ga dan direct naar stap 7.

6. Druk op "Accountprovider wijzigen":

7. Druk op "IMAP":

8. Zet onderaan het scherm het schuifje "Geavanceerde instellingen" aan:

9. Neem de "IMAP-hostnaam" en "SMTP-hostnaam" exact zo over als in onderstaand scherm te zien is. U vult vervolgens uw eigen e-mail adres en wachtwoord in (deze heeft u ontvangen van Fits4All):

10. Klaar! U kunt nu gebruik maken van e-mail van Fits4All op uw telefoon.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk