Overzetten mail naar Fits4All

Welkom bij Fits4All! Voor een soepele start van het gebruik van uw mailaccount, gaan we samen met u de volgende stappen volgen:

1. Nieuwe mails laten binnenkomen op het systeem van Fits4All
  2. Instellen van uw apparaten (PC, laptop, telefoon)
  3. Overzetten van uw oude mails (indien van toepassing).

1. Nieuwe mails laten binnenkomen op het systeem van Fits4All

Zodra uw nieuwe mails wilt laten ontvangen door het systeem van Fits4All (waarmee Fits4All de e-mail dienstverlening overneemt), stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar info@fits4all.nl. Wij activeren uw account(s) dan direct. Nieuwe e-mails komen vanaf nu binnen op het systeem van Fits4All. U ontvangt uw wachtwoord(en), waarmee u kunt inloggen op uw apparaten en uw nieuwe e-mails kunt zien.

2. Instellen van uw apparaten (PC, laptop, telefoon)

Apparaat-specifieke instellingen

Voor de volgende apparaten/programma's zijn standaard handleidingen beschikbaar:

Wanneer er om serverinstellingen wordt gevraagd, kunt u onderstaande instellingen gebruiken. Ook als uw e-mail programma niet in het bovenstaande lijstje staat, kunt u onderstaande instellingen gebruiken voor uw programma.

Generieke instellingen

De volgende generieke instellingen kunnen worden gebruikt om e-mail in te stellen:

IMAP-instellingen (inkomend)

Server: mail02.fits4all.net
Poort: 993
Gebruikersnaam: uw e-mailadres
Wachtwoord: wachtwoord uit stap 1
Encryptie/beveiliging: SSL/TLS

SMTP-instellingen (uitgaand)

Server: mail02.fits4all.net
Poort: 587
Gebruikersnaam: uw e-mailadres
Wachtwoord: wachtwoord uit stap 1
Encryptie/beveiliging: SSL/TLS

POP3-instellingen (niet aanbevolen, inkomend)

Server: mail02.fits4all.net
Poort: 995
Gebruikersnaam: uw e-mailadres
Wachtwoord: wachtwoord uit stap 1
Encryptie/beveiliging: SSL/TLS

3. Overzetten van uw oude mails (indien van toepassing)

Heeft u al een e-mail bestand opgebouwd? Dan is het belangrijk dat deze wordt overgezet naar het systeem van Fits4All. Hiermee verzekert u zichzelf ervan dat u geen e-mails kwijtraakt!

Heeft u nog nooit e-mails ontvangen op uw domeinnaam (bijv. omdat dit een nieuwe domeinnaam is)? Dan kunt u deze stap overslaan.

Wilt u het overzetten liever door Fits4All laten uitvoeren? Dit is mogelijk. Stuur een mail naar info@fits4all.nl met de volgende gegevens:

• E-mail adres(sen) waarvan mails overgezet moeten worden;
  • Wachtwoorden van het/de betreffende e-mail adres(sen);
  • Serverinstellingen van uw huidige aanbieder (als u deze niet heeft, kan Fits4All deze mogelijk voor u opzoeken)

Mocht u het overzetten zelf willen uitvoeren, dan zijn dit de vereiste stappen:

• Log in op het online mailsysteem via https://mail02.fits4all.net met de gegevens die u heeft ontvangen in stap 1.
  • Klik op het tandwiel in het menu bovenin het scherm (rechts op de afbeelding):

• Klik op "Migrate" aan de rechterkant van het scherm:

• Maak een keuze uit de e-mailaanbieder die u momenteel gebruikt. Het systeem leidt u door de volgende stappen.

Komt u er niet uit? Mailt u dan naar info@fits4all.nl. Wij helpen u graag verder.

• Uw e-mails zijn nu overgezet naar Fits4All! U kunt uw e-mail account gaan gebruiken.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk